CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 9. kesäkuuta 2009

KesäYön Hullutus


Liityin KesäYönHullutukseen =)

Ylärivissä Kyh #1 pölyrätti ja Kyh #2 puuvillasukat, aloitettu eilen ja rätti myös valmistui.

Alarivissä Kyh #3 virkattu pitsiliina ja Kyh #4 villasukat aloitettu tänään.

Kyhissä on siis tarkoitus aloittaa joka päivä uusi työ 20.6. asti ja töiden valmiiksi saattamisen eräpäivä on heinäkuun viimeinen. Saa nähdä miten onnistuu. Ja tosiaan jos ei joku päivä ehdi niin voi toisena aloittaa kaksi. Minä kirin tässä kiinni menetettyjä päiviä. Pääasia, että on 20 aloitettua työtä 20.6. mennessä, jos oikein ymmärsin. Hauskaa! On mukava aloitella uusia, kukahan ne tekisi loppuun =D Tämä on ihan minulle tehty juttu! Täytyy tehdä varmaan lopussa sitten vielä saldopostaus.

*
I should start every day a new project 1.-20.6. I´m a bit late so I have to start about two projects per day =D This is a funny kind of challenge that Äiti-Puffa started and I wanted to join in. It´s called summer night crazyness. Every project has to be finished till 31.7. Busy time... hehe.

5 kommenttia:

Hanza kirjoitti...

Meinasin jo minäkin liittyä. Kuulostaa mukavalta - tuo aloitus. Mulle ois vaan vaikeeta saada noi työt valmiiksi. Ellei nyt sitten tiskirättejä koko lankavaraston edestä...
Jokos teillä oli rippijuhlat?

Punanen kirjoitti...

Piti tulla ihan vaan hehkuttamaan kaunista kuvaa :)

katja73 kirjoitti...

Hih, hyvällä alulla sun KYH. Mä oon vasta yhden alottanut, mutta ajattelin jättää ekan viikon pois ja lähteä 7.päivästä liikkeelle. Noh, nyt on jo 10.päivä ja vain ja ainoastaan yhden homman oon vasta alottanut.. apua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei toimin siulle enkelinä viimeisen paketin kanssa salainen neuleystävä kierroksella. Tulin vain ilmoittamaan, että voi mennä ensi viikkoon ennen kuin saan paketin postiin, mutta toivottavasti maltat odottaa.

Mette aka mettuska kirjoitti...

Voi kiitos =)