CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Yarn, yarn, yarn =)

My dear husbend went to a sale for me and I gave him directions by phone. Result: 2050 grams yarn for me! There is some wool/polyamide (black), blue cotton, fritidsgarn for felting and a huge amount of Gjestal baby ull. Some needles and a Addi hook, too.
*
Lähikaupungissa oli pienessä putiikissa ale. Kerrankin tuli hyvään saumaan! Langat puoleen hintaan ja puikotkin -30%, joten nakitin miehen sinne kun hän oli seuduilla. Ihana mies! Sain reilu kaksi kiloa lankaa, Tekstiiliteollisuuden Wilmaa, Smartia, Fritidsgarnia ja Gjestalin baby ullia. Sukkapuikkoja myös sekä yhden Addikoukun 4,5. Ihan kuin ei olisi ollut tarpeeksi tässä niin Raksu yllätti minut uudella puhelimella. Siitä oli ollut kyllä puhetta jo aiemmin, mutta ihanaa saada yllärinä silti =)


These cottons (yellow&petrol) came earlier this week. I ordered them from Novita. I'll knit two blouses of them.
*
Tennesseetä Novitalta, tulivat alkuviikosta. Näistä pitäisi tulla kaksi puseroa, keltaisesta lyhythihainen ja petroolista vähän pitempihihainen.

9 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Aah mitä ihanuuksia :)

famu kirjoitti...

Älä viitti näyttää noin ihania ostoksiasi!Minä yritän tuhota pieniä ja vähän isompia lankanöttösiä jämälankojen tuhoamisprojektin merkeissä.Samaa yksitoikkoista sukkaa niistä sitten tulee.Vaihtelua tuo vain sukan koko.Mutta kunhan toukokuulle päästään,niin laitan mielikuvituksen lentoon...ja otan suunnaksi lankakaupan!

katja kirjoitti...

Kiitos kommentistasi mun blogin yksvuotispohdintaan. Se tuntui niin tutulta, lainasin osia tekstistäsi perusteluiksi. Jos laitat mulle sp-osoitteesi vaikka kommenttilootaan niin otan yhteyksiä ja laitan sit pienen paketin tulemaan..
Kivaa alkavaa viikkoa!

AnCa. kirjoitti...

Mukana menossa uudessakin osoitteessa! <3

Ihania juttuja. =)

Kirsi kirjoitti...

ihania!

Hanne kirjoitti...

Vai on taas käsitöitä tuloillaan. Kudot niin ahkerasti, että ymmärrän miksi niitä kutomuksia pitää tehdä myös naapureille. Taitaa olla oma perhe moneen kertaan vaatetettu!

Älähän huritele niillä kesärenkailla lumessa!

Anonyymi kirjoitti...

Tulin kurkkimaan uutta blogia!

t: Nyyti

AnneM kirjoitti...

löytyihän tämä oikea osoite itseltäkin tallessa ;) Jäin miettimään mikä on lähikaupunki=)

AnneM kirjoitti...

no voi kääk kun en tajunnut. Olen siis ohittanut lanka-alen :o