CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 17. huhtikuuta 2008

From alpaca


This scarf is made from Drops alpaca, pattenr is here. This was a bit small for my winter coat but with this jacket it fits very well.
*
Tämä huivi on salaiselta neuleystävältäni saamastani alpakasta. Tuli nätti. Vähän liian nafti talvisen villakangastakin kaveriksi, mutta sopiikin tosi hyvin esim tän farkkujakun kans. Jokin kiinnityssysteemi olis hyvä, esim puinen iso neula/solki. Kahdesta kerästä jäi vähän.

Salaisen kysymyksii oon miettiny. Jaa-a, mitähän sitä sanois. Tykkäsin kyllä kovasti tuosta langasta mitä lähetit, en sano ei vaikka tulis lisää, hehhhe =) Ja puuvillat kans käy kun kesä kerta tulee. Tähän mennessä en oo hirveesti apuvälineitä tarvinnu, mut nuo silmukkamerkit kyl oli kivat, kiitos niistä. Ja minä huolin kyllä käytettyäkin, esim. niitä nauhoja tai mitä ikinä keksitkin. Kirpparit on suosiossa täällä =) Olen ihan varma, että mitä tahansa keksitkin niin olen tyytyväinen.

Nyt on kevät täällä ja aurinko paistaa. Kerrassaan mahtavaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih... Annoit siis edelleen minulle vapauden lähettää melkein mitä vain.. Mutta tarkoititko sillä langalla mitä lähetin, niin sitä alpakkaa mistä teit todella kauniin huivin, vai sitä bambuista uutuutta..?
Sinulla on ollut aivan ihanan lankaisa sekä voittoisa kuukausi, voi hyvänen aika...!! Mahtavaa!!!! =)
t. sny

Kukka-75 kirjoitti...

sitä bambuista tarkoitin...=)

Tupuna kirjoitti...

Kaunis huivi!
Jokin kiva neula tai solki on varmaan ihan hyvä kiinitysjuttu.,,,

Heinis kirjoitti...

Tosi kiva malli tämä huivi!