CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 28. huhtikuuta 2008

Rainy day today


It´s raining so I´ll propably stay inside and do some homework. My youngest kid is taking her naps and I drink coffee...suprise =) I did a baby blanket for my sister´s daughter but forgot to take foto. Hopefully my sis sends me... This bag is made from wool/acrylic. Yarn is Novita Mambo and there is still a bit yarn from two skeins. I found this model from Diana.
*
Sateinen päivä täällä, joten varmaankin sisähommia luvassa samalla kun Enni nukkuu. Vaunupeitto on valmis, mutta tietenkin kuva unohtui ottaa. Toivon mukaan sisko nappaa ja lähettää mulle jonkun kuvan. Tämän laukun ohjeen löysin Diana slmukkaleikit -lehdestä. Valitsin langaksi Mambon ja kahdesta kerästä jäi kummastakin nöttöset. Mitähän niistä tekis...vaik rannekkeet =)
Kovasti mietin omaa tulevaisuuttani. Yrittäjyys houkuttelee, mutta paljon on vielä mietittävää. Ei ole onneksi kiirus, tässä kesän mittaan kehittelen ideaa ja pohdin olisko siitä mihinkään. Mutta kuten ymmärtänette...keskeneräistä työtä ei näytetä hulluille eikä herroille =D

11 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Hieno laukku! Vai yrittäjyyttä haaveilet,, mielenkiinnolla odotan mikä ala sinua kiinnostaa !
Mukavaa, vaikkakin vähän pilvistä ja sateista maanantaita!

Kate kirjoitti...

Lovely bag!

Annika kirjoitti...

Hieno laukku, itsekin tuota lehteä pyörittelin viikonloppuna kädessä, jäi kuitenkin vielä kauppaan. Josko sen kävisi hakemassa, kun noin kauniita ohjeita siinä on.

P.s. bloggerin kirjaintunnisteessa on niin sotkuisia kirjaimia, etten meinaa saada niistä tolkkua, yritän viellä viidennen kerran...

Salihan kirjoitti...

Interesting bag design! I've never seen a bag like it.

Hanne kirjoitti...

OK, siis yrittäjyys on unelmasi! Asiaa täytyy miettiä monelta kantilta, mutta niin varmasti teetkin. Kannustavat terveiset minulta, käsityöyrittäjältä.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Hieno laukku. Kivan erilaisen näköinen. :)

Ira kirjoitti...

Yhdyn muihin ja ihailen laukkuasi. On se vaan upean näköinen :=)

Heinis kirjoitti...

Hieno laukku!

Minäkin mietin tulevaa, kun on edessä muutto uudelle paikkakunnalle enkä oikein tiedä, mitä siellä tekisin. Että yrittäisinkö?

Kiinnostuneena odotan kokemuksiasi!

Hanna kirjoitti...

Todella kiva veska! =)

AnCa. kirjoitti...

Aurinkoista Vappua teidän poppoolle...!

upa kirjoitti...

Aiva ihana laukku!