CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 10. huhtikuuta 2008

Sny-postia


Sorry, only in finnish this time.
*
Tänään postilaatikkoon kolahti huhtikuun sny-paketti. Kyllä muuten tuli tarpeeseen! Se viisurinpoisto saa olon aika huteraksi. Ja päivän surullisin asia on se, että tänään heppamme lähti uuteen kotiin. Hevoselle uusi koti on hyväksi ja varmasti siellä viihtyy, mutta kyllä täällä on itketty. Sekä äiti, että tytär.

Kiitos sinulle Sny! Ihanaa bambulankaa. Tuossa kuvassa se näyttää oudon väriseltä, mutta on oikeasti sellaista pastellisävyistä vaalean vedenvihreää. Kumilankaa sukkiin neulottavaksi, uusia teelajeja maisteltavaksi, Royal-suklaata nam (eihän huomaa kuvasta, että se on jo avattu, heh), kukkanappeja sekä kiva kirje.

Mietin tuota kysymystäsi parahin Sny ja laitan tänne blogiini sitten vinkkiä kun tulee mieleen...

5 kommenttia:

famu kirjoitti...

Ensi kertaa visiitillä näillä uusilla sivuillasi.Ensin tuntui vähän vieraalta,kun ei ollutkaan se ihana pupujussi tervehtimässä,mutta aikansa kutakin .Niinhän se on.Laitan sivulleni linkin tänne,niin osaan polun sitten seuraavalla kerralla.-Mielenkiintoinen tuo kävijöiden lista sivupalkissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Otan osaa Heppanne puolesta! Varmasti pääsi hyvään kotiin! Toivottavasti hampaasi on pian parempi!!
ps. niitä nappeja oli 5, pakatessa yksi "hukkui", ja sitten tietenkin löytyi... =)
Laitan sen seuraavaan lähetykseen, ellei tarvetta sille aiemmin.
Valoisempia aikoja Teille ja (suullesi) toivoen
SNY

Sohvi kirjoitti...

No voi harmitus hevosta! Parina päivänä on pollenne mielessä käynyt, kun jotain hevosjuttuja on tullut ajateltua. Toivottavasti pääsette sitä kuitenkin vielä näkemään.

rasa kirjoitti...

Onkohan minun lukutaitoni rapistumassa vai tarviiko lasit taas uusia, kun en ole aiemmin hoksannut, että te olette hevosihmisiä?! Aina oppii jotain uutta!

koi kirjoitti...

Mun työ"huone" on olkkarin nurkassa, ei ole ovea jonka eteen kasata tavaraa.. :-)