CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 23. toukokuuta 2009

A girl named Addi

Minua niin naurattaa, siis tämän neidin nimi =D Hän on Addi. Nuorimmaiseni antoi sen nimen, kun kysyin mikä laitetaan nimeksi. Tein esikolle palmasta huppuliivin, jossa on pupukorvat. Juuri siitä jostain nuorisoextrasta. Kamala neuloa (valitinkin siitä irkissä) ja en todellakaan näytä sitä, koska siitä tuli hirveä. Saa nähdä pitääkö tytär sitä koskaan. No lankaa jäi vähän ja neuloin sitä seiskaveikan kanssa ihan vain katsoen mitä tulee. Ja tämä tuli. Minä itse olisin kyllä antanut nimeksi Kielo, kun häntä tuossa kielomeren keskellä kuvasin.
*
I made a hooded vest for my oldest daughter. It´s awful (no picture!) and there was some leftover yarn so I made this girl from that yarn plus sock yarn. My youngest daughter named her Addi =D This name sounds to me like ADHD. In finnish we sometimes use it like an abbreviation of ADHD and my middle son, 10 year old, has that.


Ja tässä mörkö. Vai haukiko se on, hih. Keskellä metsää. Olimme eilen alakoulun kanssa kevätretkellä Vaarunvuoren luonnonsuojelualueella. Kaunista oli ja kivasti meni reissu, olimme koko perhe lukuunottamatta vanhinta.
*
Here is a scaring bogyman =) We were on a hiking trip with the boys school in a nature conservation area here. Beautiful area just in our neighbourhood and all went well.

6 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Cute!

Niina kirjoitti...

Ihana Addi!! Hihi! =)

Hanne kirjoitti...

Mistäköhän moinen nimi on mieleen tullut!

Metsässä onkin ihana samoilla.Itse pidän kunnon peikkometsästä.

Toivottavasti edellisen postauksen pieni peippo-parka selvisi jatkaakseen kesän viettoa.

Nimetön kirjoitti...

Teillä onkin suloinen Addi =D

Sitten hieman ikävämpää asiaa: Sinun paljastuspakettisi tulee nyt hieman myöhässä, koska olen sairastellut enkä ole pystynyt lähtemään kotoa mihinkään. En uskalla laittaa miestä asialle, vaan haluan itse hoitaa asian. Uskaltaisin kuitenkin luvata, että tämän viikon aikana paketin saan laitettua postiin. Olen todella pahoillani tästä!!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Ei se mitään. Ymmärrän hyvin. Itsekin sain yhden vaihdon tässä laitettua vähän myöhässä. Paranehan pian =)

JulieLoves2Knit kirjoitti...

Nature walks are always good!!