CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 27. toukokuuta 2008

New curtainsI went few days ago to a fleamarket. Luckily I found beautiful curtains there, 10 euros. These are now in my youngest child´s room.
*
Kävin tässä muutama päivä sitten kirpputorilla. Onneksi, sillä löysin nuorimman huoneeseen aivan ihanat verhot! Hintaa oli kymmenen euroa. Keittiöönkin löytyi uudet verhot yksi päivä Prsimasta, kun oli alennuksessa, mutta niistä myöhemmin.

10 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Sievät verhot:)

Nimetön kirjoitti...

Ihanat!

Nimetön kirjoitti...

Suloiset, muistuttaa vähän Sarah Kayn piirroksia.

Nimetön kirjoitti...

Aika kivaa neulottavaa Teddy on, tein vaan 7mm puikoilla 8 olisi ollut parempi. Kuumaa neulottavaa on kyllä, siinä vaiheessa kuin kappaleet makaa sylissä. Onneksi sain valmiiksi, ennenkuin tämä povattu helleaalto saapuu:D

Nimetön kirjoitti...

Oi,kun ovat söpöt.Juuri niin passelit pikkuneidin kammariin.-Liityin juuri Millamin (Possun omat sivut-blogi)ompelutempaukseen.Tilkkutyöt eivät ole juuri minun alaani,mutta on haastava työ ja kiva olisi oppia jotain uuttakin ompelukoneella tehtävää.

Kate kirjoitti...

Great curtains!

Palaga kirjoitti...

Ovatpa tosi kauniit!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Heh.. piti tuoreeltaan tulla vastavierailulle..

mulla on lapsena ollut vastaavantapaista verhoa ikkunoissa.. jonkun blogissa on mielestäni nähnyt sen tismalleen saman kankaan..muistaisi vain, että kellä..

Nuo kevyet kengät, joista mainitsit.. on kuopuksen lempikengät.. laittaa itse jalkaan ja pois ei ottais millään.. ei edes anopillakaan antanut ottaa pois.. anoppi siisti vaan pohjat ja antoi neidin kävellä niillä sisällä.. :) Kuvassakin oli raahannut ne tuolin eteen ja kuvitteli olevansa lähdössä ulos siskojen kanssa.. :)

Nimetön kirjoitti...

hih:D kandee käydä kurkkimassa blogissa, sillä tänään olisi vakaa aikomus täytellä ainakin kolme kittyä lisää *vihjaa* ... ellei sitten tule lähtö uimarannalle. Ennuste on 26 lämmintä... eli voit vaan päätellä kuin tässä käy?

Nimetön kirjoitti...

Postcrossauksesta vielä; kävin katsomassa erään ranskalaisen tytön saamia kortteja, yli 2000, joiden joukossa oli monta sataa erilaista suomalaistakin eli eiköhän minunkin korttini sinne joukkoon kelpaa! Olen ihan koukussa tähän hommaan!
http://www.postcrossing.com/user/Rohtola