CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 4. maaliskuuta 2010

There is still a lot of snow

In this winter we´ve had so much snow that is hard to believe. Few days ago there was already some plus grades (celcius) but it´s minus again and the snow will stay. It´s now about -3 calcius and it´s ok for me but some days we had even -25 and that is way too much cold for me!

I´m missing spring and summer but it was actually nice to go out today with Nuka. The cute sluggard in the last post was our cat, Roope. Today she didn´t want to come with us, or maybe she was late cause we were so quick :)

*

Tänän talvena on lunta saatu niin paljon, etten muista milloon viimeks. Suojakelejä oli pari päivää, mutta nytton taas pakkasta, notta lumet pysyy. Meillon ny noin -3 ja se passaa mulle hyvin, yli kaharenkymmenen kun menee niin ei hyvä!

Juu tuo peräshiihtäjä on Roope-kissa, joka lähettää terkkuja Oikulle ja Pojulle <3 Tänään sitei huvittanut lähteä mukaan lenkille, tai ehkä se ei vaan ehtiny kun lähärettiin niin äkkiä :DA bit of colour when everything is just black and white... The boys can´t sail their boat yet.
*
Vähän väriä muuten mustavalakoseen maisemaan... Vielä ei poijat pääse uittamaan venettä.

3 kommenttia:

sny kirjoitti...

oliko tänään noudettu paketti mieluinen?

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Juu oli oikein mieluinen, sukat sopivat hyvin myös. Postaan sen huomenna kun saan valoisempia kuvia :D Kiitos!

Anne kirjoitti...

Wow -25 thats so cold.

I hope it get warmer soon...:)