CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 5. maaliskuuta 2010

From secret pal

From my secret pal... Such a beautiful pair of socks! And they fit for me just right :)
*
Salaiselta neuleystävältäni tuli paketti. Sain kauniit punaaset sukat ja istuu mun jalkaan hienoosti :)There was also dog bones for Nuka and some yammy food for Roope (Happy friends :))
Hand cream, elastic thin yarn, emery boards, chocolate candies, notebook, beautiful red Pirkka yarn and funny tin with pics by Mauri Kunnas.

I have a bad cough now. Propably some virus cause antibiotics don´t help. Hope it´ll be better soon, see You!
*
Ja paketissa oli myös: Nukalle luita ja Roopelle namiruokaa, kiittävät ja kumartavat :D
Käsirasvaa, kynsiviiloja, kumilankaa, mansikkasuklaakarkkeja, muistikirja, kauniin punasävyystä Pirkka-lankaa ja Mauri Kunnaksen hauska peltipurkki.

Ei mulla kiirus ole tuon langan kanssa, voin orotella ;) Paketti oli aivan ihana! Sukat on jalassa ja lämmittävät mukavasti. Mullon tällä hetkellä ihan järkyttävä yskä. Antibioottikuuri on kohta loppu, eikä oo suuremmin auttanut, eli varmaan virusinfektio. Oon juonu sitä sun lähettämää teetä, hyvää :)
Oon myös alakanu karppaamaan. En mitenkään tiukkapipoosesti, eli sallin täysruisleipää vähän ja tummaa suklaatakin joskus. Kyllä mä maistoin noita mansikkasuklaita. Lapsille loput ja ne tykkäs :D Tumma suklaa on nyt vähän aikaa mun suosikki. Kuntoa olis tarkootus myös vähän nostaa, kun tuon astmankin takia olis hyvä olla peruskuntoa enempi. Nyt hengästyy jo postilaatikolla käyressä, heh...

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hauskaa, kun postaat murteella. Pidä se!

minnap kirjoitti...

ihanat sukat ja hieno paketti muutenkin!Mäkin olen karpannut, 7kg lähti sillä tyylillä ja mikä ihana olo!(nyt ne on jo tulleet takaisin)