CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 9. elokuuta 2008

Arvonta suoritettu!

Arvonta suoritettiin äsken...onnettarena vanhin pokani.


Päätin arpoa kaksi palkintoa ja kävi niin hauskasti, että voittajat ovat oma Sny:ni sekä Hanne!
Laitahana Hanne osoitteesi (en muista onko minulla sitä) ja Sny voi laittaa vaikka jonkun hyvän ystävänsä tai odottaa joulukuun paljastukseen asti ;)


Ammattiarvauksia oli todella hauskaa lukea. Lastentarhanopettajaa minusta ei tule, olen jo ollut sen verran paljon lasten kanssa tekemisissä =) Viittomakielestä olen kiinnostunut, mutta eipä tule tulkkiakaan. Eikä parturia tai maskeeraajaakaan tule minusta... Hmmm, puusepän työ olisi varmasti kivaa...eipä kuitenkaan sekään. Kasveista tykkään ja olen joskus jopa hakenut puutarha-alan oppilaitokseen. Pääsin, mutta tulin raskaaksi enkä sitten sinne lähtenyt. Pitäisköhän paljastaa jo...=) Hoitoalaa veikkasi moni ja se on oikein! Mutta ei jalkojenhoitajaa eikä lähihoitajaa vaan sairaanhoitaja. Ainoa ihan oikein veikaanut oli Niina Pienestä iloisesta käsityöblogista! Hänelle laitan myös pienen yllärin oikeasta arvauksesta, laitahan Niina osoite.

Matkakuulumisia maanantaina...

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivaa!!!!Kiitos kiitos!! =)

Sohvi kirjoitti...

Heippa! Hieno juttu! Ei muuta kuin onnea tuleviin pyrkimyksiin!

SalainenNeuleYstävä kirjoitti...

Oho, ai voitinks minä muka oikeesti jotain? No jopas, se on kyllä jokseenkin ainutlaatuista :) hauskaa! Ehkäpä pistän paketin mukana jonkin vaihtoehto-osoitteen tulemaan... tai sitten odotetaan :)

Hanne kirjoitti...

Vai sairaanhoitaja! Siinä on varmasti aika pitkä opiskelurupeama edessä. Onnea matkaan! Kyllä siinä on perheenäidillä puurtamista, mutta onnistut varmasti.

Osoitteen laitoin juuri tänään.