CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Sock factory


Sukkia syntyy kuin sieniä sateella. Ilmeisesti on niin, että kun sen taidon on oppinut niin niitä vain tekee ja tekee... Isommat 37/38 on Woll Butt Capria, mulle vähän isot joten odottamaan. Tein 3 puikoilla, edelliset samanlaiset tein 2,5 ja ne sopikin mulle. Vihreäsävyiset on 35/36 Lana Grossa Mailenweit strech, 2,5 puikoilla. Niille on jo saaja tiedossa. Sinistä puuvillaa puikoilla, katotaan tuleeko siitä kuopukselle.
Novita tuli tänään. Lehden alku ei näyttänyt lupaavalta, mutta parani loppua kohden ja löysin tosi monta kiinnostavaa mallia. Haluan ehdottomasti tehdä mallin nro 69!

Socks, socks, socks... Obviously you can´t stop knitting those when you once learn how to do it. Bigger pair is 37/38, yarn Woll Butt Capri, needles 3mm. Smaller ones are 35/36, yarn Lana Grossa Mailenweit strech, needles 2,5 mm. I have also started small ones from cotton, maybe for my youngest child. Novita magazine came today, too. Many interesting patterns there.

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivan näköisiä sukkia sulla siinä!
Minäkin nautin kun sain taas pitkästäs aika sukkapuikkelot käteen. On se vaan niin mukavaa, sukkeloiden puikottelu!!!
Hyvää viikonlopua!

Sohvi kirjoitti...

Jepjep, pääsykoe ja haastettelu meni ilmeisesti ihan putkeen, kun kutsu kävi. Ja täältä käsin teen ensin alkuun, jossain vaiheessa täytyy olla kursseillakin paikalla, mutta ehkä siinä vaiheessa on muuttokuormakin tulossa, tai sitten ei...

Alkanut flunssa kyllä käy nyt vähän syömään, ei jaksa mistään innostua, eikä ainakaan töiden takia netin syövereissä tietojen etsintä. Vettäkin sataa, eli olis hyvä neulontapäivä, mutta ei niin ei. Tai ehkä sittenkin kohta.. :) Sinä se vaan oot ollut ahkera sukkien kanssa, kivan näköisiä olet tehnyt!

Tupuna kirjoitti...

Sieviä sukkia :)
Novita paranee useampaan kertaan selatessa :)

Niina kirjoitti...

Nätin värisiä sukkia.
Mullakin on tänään puoli sukkaa valmistunut, Tampereella aloitin ja nyt toisesta puuttuu enää puolet. Sen uuden tuliais-sukkalangan taidan jättää syksymmälle (jos maltan).

Kate kirjoitti...

Lovely socks!

wilmuska kirjoitti...

Mulle tuo novitan lehti,oli pelkkää pettymystä.Ei jotensakaan kolahtanut yksikään työ.johtuu varmaan helteestä ; )