CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Some cute moments

Here is our older dog. She lives now with my hubby´s brother. Nuka looks so small =)
*
Tässä on vanhempi koiramme Ira, joka asuu mieheni veljen luona. Nuka näyttää niin pieneltä. Ira taas valtavalta kun taas pitkästä aikaa näimme =D


Pieni virpoja Enni...
*
In Finland we have a tradition from East. On Palm Sunday kids have some decorated branches and they´ll visit neighbourhood and express a special easter poem. Then they will get some chocolate eggs, candy, coins etc.

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Molemmat pienet ovat niin sulosia. :)

Sini kirjoitti...

Voi ei =D. Se on yks maailman hassuimmista tunteista kun rapsutat ensin jotain koiraa mikä on täysin eri kokonen ku oma koira ja sitte sen jälkeen omaa koiraa. Siis että kun on tottunu ajattelemaan omaa koiraa aina tietyn kokosena ja sitte se tuntuukin yhtäkkiä hirveen isolta tai pieneltä. En mä tiiä tajusitko, tää oli vähän sekavasti selitetty. Tai aika paljonki =D.

Hanne kirjoitti...

Tulevatko hyvin toimeen keskenään? Yleensähän aikuinen koira ymmärtää hyvin pennun kaikki metkut, puremiset ja riehumiset. Tosin yleensä yrittävät häipyä maisemista, kun huomaa että pentu on tulossa. Vanhat koirat varsinkaan eivät tahdo jaksaa pennun menossa mukana.

Hyvää Pääsiäisen aikaa!

sukigirl kirjoitti...

Your little one looks absolutely darling! What a nice Easter tradition you have!
How long does the snow stay in Finland?

Nimetön kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務