CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 24. helmikuuta 2009

Mail from secret pal


Salaiselta neuleystävältä tuli tänään ensimmäinen paketti. Aivan m-a-h-t-a-v-a-a! Paketin sisältö on täydellinen. Kortti unohtui kuvasta, anteeksi, mutta kaunis se oli ja sisälti viestin sny:ltä. Tykkään dumle karkeista kovasti, ilta menee siis oikein mukavasti. Bambuisia puikkoja olen tykästynyt käyttämään ja on mukava päästä kokeilemaan näitä lyhkäsempiä. Tuo lanka on jotain niin ihanaa, väri hipoo täydellisyyttä. Kuvasta sitä ei hyvin näe, kun on epätarkka. Kuitenkin ihanan lämpimän ruskean ja oranssin sävyjä. Tälle kerälle etsin jonkun kauniin sukkaohjeen pitkiin sukkiin, ja ihan itselleni tietty =)
Suuri kiitos sinulle parahin sny:ni. Paketti oli todella mahtava!

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut!! =)
Hyvää viikonjatkoa!

Nimetön kirjoitti...

Sinäkin sait ihanan paketin. Sain vihdoin myös postattua oman pakettini ja se on myös aivan ihana! On tainneet SNY:t onnistua meidän kohdalla tänä vuonna! :o)

Nimetön kirjoitti...

Kivan näköinen paketti. Jeps, dumlet on kyllä yksi parhaista suklaanameista, eniten tykkään niistä perinteisistä:)

Nimetön kirjoitti...

Kiva että paketti tuli perille, ja oli mieluinen... Mukavaa tätä viikkoa!

katja73 kirjoitti...

Ylläripaketit on ihania. Ja ihanat oli ne sun lapasetkin, jotka sait :)

Nimetön kirjoitti...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿