lauantai 28. helmikuuta 2009

Blue mittens

Nyt kun Mutsi on lapasensa saanut, voin julkaista kuvan täällä. Tein nämä Nallen kesä-langasta.
*
I made these for Mutsi. Yarn is Novita Nalle Kesä.

perjantai 27. helmikuuta 2009

Sock industry =)


Is there anything else I can do but socks...=D
*
Osaankohan minä enää muuta tehdäkään kuin sukkia... =D

torstai 26. helmikuuta 2009

Mittens for me

I got these lovely mittens from Koi. The colour is a bit wrong, it should be more like olive. I love these!
*
Sain lapasvaihdossa Koilta tällaiset ihanat palmikkolapaset. Väri kyllä ei ole kuvassa ihan oikea, ovat pikemminkin sellaiset oliivin vihreät. Todella kauniit! Kiitos Koi!

tiistai 24. helmikuuta 2009

Mail from secret pal


Salaiselta neuleystävältä tuli tänään ensimmäinen paketti. Aivan m-a-h-t-a-v-a-a! Paketin sisältö on täydellinen. Kortti unohtui kuvasta, anteeksi, mutta kaunis se oli ja sisälti viestin sny:ltä. Tykkään dumle karkeista kovasti, ilta menee siis oikein mukavasti. Bambuisia puikkoja olen tykästynyt käyttämään ja on mukava päästä kokeilemaan näitä lyhkäsempiä. Tuo lanka on jotain niin ihanaa, väri hipoo täydellisyyttä. Kuvasta sitä ei hyvin näe, kun on epätarkka. Kuitenkin ihanan lämpimän ruskean ja oranssin sävyjä. Tälle kerälle etsin jonkun kauniin sukkaohjeen pitkiin sukkiin, ja ihan itselleni tietty =)
Suuri kiitos sinulle parahin sny:ni. Paketti oli todella mahtava!

maanantai 16. helmikuuta 2009

Miina in memoriam


Thank you Miina for being our friend so many years. Sorry that you couldn´t enjoy your new home and friends longer. We will always miss you!
*
Kiitos Miina yhteisistä vuosista. Harmi, että sait nauttia uudesta kodistasi ja ystävistäsi vain lyhyen aikaa. Kaipaamme sinua aina!

lauantai 14. helmikuuta 2009

Happy Valentine´s Day!


A Little needle felted flower for you =) Happy Valentine´s Day!
*
Pieni naulahuovutettu kukkanen kaikille teille. Hyvää Ystävänpäivää!

maanantai 2. helmikuuta 2009

One fine day


I saw a beautiful light phenomenon today with Enni. Fine snow dust came from the sky and both sides of the sun there was this kind of bright lights. So difficult to explane in english =)
*
Tänään näimme Ennin kanssa kauniin valoilmiön. Taivaalta satoi hienon hienoa lunta ja auringon molemmille puolille muodostui kirkas valo ja tuommoinen kehä. Talvellahan näitä näkee. Itse asiassa saman tapaista oli illalla kuun ympärillä. Taivaalla meni koko taivaan ympäri kehä, joka lävisti kuun ja näkyi pari muuta vajaatakin kaarta. Todella kaunista tummalla taivaalla =)


Here is a snowman by Enni and me. Earlier, some day in January.
*
Tässä minun ja Ennin tekemä lumiukko tammikuulta.