CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 6. lokakuuta 2008

Again, again, again...

Same pattern, different color. Boooooring.... but have to make Christmas presents. Well, actually it´s ok to do these. I don´t need pattern anymore. It´s in my head =)

I´m feeling quite well now. Went to doctor and it just was some virus...
*
Sama malli, väri vain vaihtuu. Tylsäää..... mutta pakko tehdä nyt näitä joululahjoja että ehdin kaikki. No, ihan ok tää toisaalta on. Ei tarvitse edes ohjetta, kun muistan sen jo ulkoa =)

Olo on suurin piirtein normaali. Kävin lääkärissä ja otettiin nieluviljely. Kurkku oli ihan valkosena, mutta eipä ollut angiina, joku virus vain.


I bought some yarns from Anne. Thanks!
*
Annelta ostin lankoja. Kiitos kovasti! Sitä vihreää Santorinia saa edelleen tarjota =)


14 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hienot sukat nämäkin!

Tupuna kirjoitti...

Kauniit sukat :)

upa kirjoitti...

Ihanat sukat!

Nimetön kirjoitti...

Taas on kivat sukat, mitäs sitä toimivaa mallia muuttamaan;)

Mukava kuulla, että voit paremmin, toivottavasti menee ohi ilman turhia jälkitauteja.

Nimetön kirjoitti...

Kivat nuo sukat on ja minullekin malli jo toisissa sukissa alkoi sujua ilman lehteä. Tänään toiset tuollaiset sukat pääsi uuteen kotiin.

Parane pian!

Nimetön kirjoitti...

Hienot on sukat.Hyvä jos alkaa pöpöt hellittämään.Meille ne on juuri rantautuneet,isommat kurkkukivussa ja räkiksessä,pienimmät ripuloivat...onneksi(koputtaa puuta)ei ole itselle vielä iskenyt ja toivottavasti ohittaa mut

Hanne kirjoitti...

Sinulta eivät ainakaan sukat lopu, kun lämmintä tarvitse yllesi ollessasi flunssan kourissa!

Paranemista toivottelen!

Nimetön kirjoitti...

Hitsi, että olet ahkera tekemään sukkia! Mun omia varpaita paleltaa melkein joka ilta, joten pitäisi varmaan jotkut villaiset itsellekin taas tehdä, mutta ei nyt ennätä. Ehkä sitten kun nykyinen projekti on ohi.

Nimetön kirjoitti...

Kauniit sukat! Utelen hieman.. Montako jäsentä perheeseenne kuuluu? Ja mitkä ovat lempivärisi?

Nimetön kirjoitti...

Vaatteissa käytän paljon punaista ja vihreää, mikä näkyy myös kodissamme. Tykkään myös ruskeasta, oranssista ja keltaisesta. Kun katsoo kauniina syksyisenä päivänä ulos, löytää monta kaunista sävyä. Tykkään kirkkaista ja murretuista väreistä, pastellit eivät ole minua varten. :)

katja73 kirjoitti...

Nätit on sukat, ja tosiaan, niinku joku tuossa sanoi, mitäs sitä hyvää mallia vaihtamaan. Tuleepa kaikille sitte samanlaiset, eivät pääse moittimaan että "toi sai hienommat sukat" :)

Matleena kirjoitti...

Ensi visiitillä blogissasi (nuo sukkasi houkuttelivat Hillokellarista)! Ja tulen toistekin. ;) Sukkasi houkuttelevat minua edelleen, nyt hankkimaan tuon ohjeen, siis uusimman Novitan.

Kate kirjoitti...

Love the cable on those socks!

Nimetön kirjoitti...

Olet aika neulepeukalo jos osaat ohjeen ulkomuistista. Eipä onnistuisi minulta. Hienot sukat, noista olisin ikionnellinen!