CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 28. lokakuuta 2008

Kool aid socksSo here´s the socks, size 36. Quite nice, I think. Enni is sleeping and I´m eating some candy =)
*
Tässä nyt sitten koolatusta langasta sukat, koko 36. Aika kivat tuli. Enni nukkuu parhaillaan ja minä popsin salaa irttareita =)

maanantai 27. lokakuuta 2008

From the weekend

I was so excited and hurry to try the kool aid so I don´t have any step-by-step photos =D
Here is the skein I dyed and one pair of socks knitted from some colorful sock yarn. In second picture first sock from kool aid yarn...
*
Olin niin innoissani kokeillessani värjäystä, että unohdin kuvata työvaiheita. Tuossa näkyy valmis värjätty lanka kerällä ja Lidlin sukkalangasta tekemäni sukat. Toisessa kuvassa on tänään neulottu eka sukka värjätystä langasta.

perjantai 24. lokakuuta 2008

The third time today =)


From my secret pal =)
*
Salaiselta neuleystävältä tuli hauska paketti ja kortissa oli viestinä kutkuttavasti: to be contunued... =) Kiitos kovasti! Koolaus on vielä täysin kokeilematta minulta. Hui, mitenhän onnistun... Viikonloppuna on siis jännittävää tekemistä =)

Some shopping again


I visited a kind of flea market. There was all kind of materials and books etc. for handicrafters. All these was 5 €. What a wonderful day!
*
Jyväskylässä Suomen käsityön museossa on tänään rompetori (klo 18 asti), jossa myydään edullisesti kaikenlaista käsityömateriaalia ja kirjoja jne. Toisille tarpeeton voi olla toisen aarre. Nämä halusivat lähteä minun mukaani: Kangasta, kolmosen pyöröt ja sekalaista villalankaa, joista ihanimmat ovat ehdottomasti nuo vaaleanvihreät ja oranssinpunainen.

Unfinished objects

torstai 23. lokakuuta 2008

Thursday


I have been doing things but haven´t had energy to write here. Orange and green socks with same good patern for gifts and green short socks for me daily use. Picture is so bad, sorry. It´s quite grey and a bit rainy here. Must do some happy things with Enni to keep on good mood =) And of course a huge amount of coffee!
*
Olen kyllä neulonut paljon, mutta energia on loppunut siinä vaiheessa kun olisi pitänyt postata, heh. Oranssit ja vihreät sukat ovat samalla tutulla Novitan mallilla lahjaksi ja lyhyet vihreät mulle käyttösukiksi. Pahoittelen kuvan ala-arvoista laatua, tahtoo digijärkkärin (in my dreams joo).
Harmaata ja sateista. Pitäisi tehdä jotain kivaa Ennin kanssa, että pysyy lippu korkealla. Ja tietenkin hurrrrjasti kahvia =) Tämä satokin kannetaan vielä Sukkasadon hillokellariin.

perjantai 10. lokakuuta 2008

5 asiaaViisi asiaa pakastimessani:

1. Marjoja (mansikoita, mustikoita, vadelmia)
2. Mehuja
3. Pakasteseitä
4. Viljapakkaus (kylmäpakkauksena käytetään)
5. Pakastemaissia

Viisi asiaa vaatekomerossani:

 1. Paitoja
 2. Housuja
 3. Turhia vaatteita
 4. Lasten tekemät isäinpäivälahjat
 5. 6. luokan fysiikka-kemian työkirja =)

Viisi asiaa autossani:

 1. Roskia
 2. Liuta lapsia usein
 3. Takakontissa kierrätykseen vaatteita, lehtiä, metallia...
 4. Matkarattaat
 5. Pyöränkuljetusteline

Viisi asiaa käsilaukussani:

 1. Kalenteri
 2. Lompakko
 3. Reseptikansio
 4. Sisuja
 5. Astmalääke

Viisi seuraavaa tämän lukenutta, mutta ei vielä tätä tehnyttä haastan mukaan!

Nappasin tämän Savisudilta =)

maanantai 6. lokakuuta 2008

Again, again, again...

Same pattern, different color. Boooooring.... but have to make Christmas presents. Well, actually it´s ok to do these. I don´t need pattern anymore. It´s in my head =)

I´m feeling quite well now. Went to doctor and it just was some virus...
*
Sama malli, väri vain vaihtuu. Tylsäää..... mutta pakko tehdä nyt näitä joululahjoja että ehdin kaikki. No, ihan ok tää toisaalta on. Ei tarvitse edes ohjetta, kun muistan sen jo ulkoa =)

Olo on suurin piirtein normaali. Kävin lääkärissä ja otettiin nieluviljely. Kurkku oli ihan valkosena, mutta eipä ollut angiina, joku virus vain.


I bought some yarns from Anne. Thanks!
*
Annelta ostin lankoja. Kiitos kovasti! Sitä vihreää Santorinia saa edelleen tarjota =)


lauantai 4. lokakuuta 2008

No knitting day

The little one was ok next day but now it´s my turn. I have some fever and my throat and muscles are aching. Painkiller is my dearest friend today...
*
Typsykkä oli jo seuraavana päivänä ihan ok, mutta nyt on minun vuoroni. Kuumetta ja kurkku tulessa, lihaksiakin särkee. Särkylääke on ystäväni tänään...

Enni likes to paint =)
*
Enni tykkää maalata =)