CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Strange things =)

I don´t have anything ready yet so here´s picture of a jelly cake =) My 10 year old wanted this to his birthday party few weeks ago.
*
Kun ei ole valmista vielä niin tässä kuva hyytelökakusta, jonka 10-vuotias halusi kaverisynttäreilleen. Ihan semmoista tropiikinmehua ja liivatetta, hyvin simppeli. Ja kivasti huojui kun pöytää heilutti =)


And what´s here? A bat was at youngest´s window. It looked dead but I´m not sure. It didin´t move and my hubby put it under a tree...
*
Lepakko oli juuttunut nuorimmaisen ikkunaan. Roikkui kynsillään verkossa. Näytti ainakin ihan kuolleelta, mutten varma ole. Miekkonen laittoi sen jonkun puskan alle. Ei ole näkynyt sen jälkeen. Liekö joku syönyt...

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Jaiiks, lepakko! Vilunväristyksiä tuli tuosta kuvasta.

Nimetön kirjoitti...

Hieno lepakko. Itse en ole moista koskaan livenä nähnyt, niitä kun ei juuri ole näillä leveysasteilla.

Nimetön kirjoitti...

Huih!! Lepakko! Hauskan näköinen kakku, voin kuvitella sen tutisevan :) joko pakettia odottelet?

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Jaahas, pitäiskö odotella =D Kivaahan se on odotella ylläriä...

Nimetön kirjoitti...

Voi mikä lepakko, tuollaista kerran jahdattiin yhdellä mökillä kun oli jostain kautta sisään päässyt mutta ei löytänyt itse ulos. Kakku näyttää herkullisen hyllyvältä.

Sini kirjoitti...

Voi lepakkoraukka :(, toivottavasti se on kuitenki toennu ja lähteny liitelemään. Miusta ne on ihan hirmu sulosia elukoita :).

Hanne kirjoitti...

Joskus olen yön pimeinä hetkinä nähnyt lepakoiden lentelevän. Niissä on jotain salaperäistä, melkein pelottavaa. Ehkä siksi, kun niiden naamavärkki on aika ruma.

Kate kirjoitti...

I hope he had a good birthday - we love jelly around here.

Nimetön kirjoitti...

Meillä oli toissakesänä hukkunut lepakko saunan vesisaaviin.Ensin luultiin sitä kokkaretta vedessä ihan joksikin muuksi...mutta lähempi tarkastelu osoitti sen pienen pieneksi lepakko ressukaksi.Harmitti.On pysynyt sauanan ikkuna sen jälkeen kiinni syksyisin.Kuivakesä ajoi sen sinne vissiinkin juomaan.
Syksyisin niitä näkee illan hämärtyessä lentelemässä.
Kakku on hauskan näköinen.

Nimetön kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa täällä! Halein Nyyti

Harakka kirjoitti...

Voi lepakko parkaa, toivottavasti pääsi lentoon vielä ...
Meilläkin täällä aina elokuun öinä näkee muutamia lepakoita, kun lentelevät pihassa, ja pitävät sitä omaa pikkuista ääntään..
Mahtavatkohan lepakot olla jo kohta listalla loppua täältä?