CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 26. syyskuuta 2008

BirthdayMy oldest has a birthday today. She was born 14 years ago and I became a mother. Lots of things have happened in fourteen years but she is still my little girl =) Always... So Happy birthday to you!
She will celebrate today here with her friends and Sunday with relatives. She has baked and cook a lot this week. Tomorrow it´s my turn.

I´ve been so tired again. Must do something about it. I´m going to sleep earlier, take some own time and walking outside... I hope it´ll help.

*

Esikolla on tänään synttärit. 14 vuotta sitten hän syntyi ja minusta tuli äiti. Paljon on tapahtunut, mutta vieläkin hän on minun pikku tyttöni, aina =) Joten Onnea Sinulle Tyttäreni!
Esikko juhlii tänään kotona kavereiden kera ja sunnuntaina sukulaisten kanssa. Hän on leiponut ja kokannut koko viikon, joten huomenna on minun vuoroni.

Olen ollut todella väsynyt taas. Täytyy tehdä jotain asialle. Aikaisin nukkumaan, omaa aikaa nipistettävä ja ulkona kävelylle tai juoksulle. Vaikein on varmasti tuo aikaisin nukkumaan... kun on niin kiva yksin touhuta hiljaisessa talossa. Ehkä se taas tästä. Jännittääkin kovasti. Kun lipsahti nuo hakupaperit jo nyt, että jos hyvin käy niin tammikuussa alkaa urakka...

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Happy Birthday,
Hope your daughter has a great day..:)

Niina kirjoitti...

Onnea esikolle!! Oletko kokeillut D-vitskua väsyyn? Nimim. muakin unettaa ihan koko ajan.

Nimetön kirjoitti...

Onnea vanhimmaisellesi! Itse olen huomannut, että on paljon energisempi oli, kun koettaa kuntoilla päivittäin tai ainakin sen viisi kertaa viikossa. Niin ja tiedän, nukkumaan malttaminen on joskus todella työlästä. Minulla asiaa auttaa hyvä kirja, jonka tiedän odottavan, tosin kirja ei saa olla liian mukaansa tempaava. Eilenkin kömmin sänkyyn kymmeneltä lukemaan kirjaa, mutta huomasin jo vartin päästä, että olin torkahtanut ja sammutin valot:)

Hanne kirjoitti...

Toivotan onnea hakemuksille. Tammikuussa sitä pirteä vasta pitää ollakin! Ulkoilu virkistää kummasti. On hyvä, että on koira, joka vie kävelylle. Satoi tai paistoi.

Hyvää viikonvaihdetta!

Inkivääri kirjoitti...

Oikein paljon onnitteluja päivänsankarille:)

Nimetön kirjoitti...

Onnea tyttärelle ja äidille!! Lapsista tuon ajankulun huomaa,, Toivottavasti saat väsymyksen taltutettua! Hyvää viikonloppua!

Tupuna kirjoitti...

Onnea molemmille :)