tiistai 25. marraskuuta 2008

Sny paljastui!

Last mail from my secret knitting friend =)
*
Hain eilen illalla viimeisen sny-paketin postista. Tällainen:

Aivan ihana itse ommeltu käsityöpussukka, jossa tilkkukuvio. Tässä kuvio lähempää.
Kassi on todella kaunis, nätin värinen. Sinne sopii joku neuletyö mukana kuljetettavaksi. Tykkään julkineuloa esim. kahviloissa ja huoltsikoilla =)


Kassin sisältä paljastui myös tällaista. Valitettavan epäselvä kuva, mutta...
Kirje ei enää niin salaiselta ystävältäni =) Usilta, Estival Etana -blogista. Sain siis uuden blogiystävän! Koko perheelle suklaata, jotka napsimmekin eilen iltapalan jälkiruoaksi. Zimmermannin neulojan almanakka, ei minulla vielä ollut tätä. Täytyy perehtyä ajan kanssa ja hartaudella =D Ja lankana vielä muhkea jättikerä Schoeller&Stahlin Big ball funny coloria, josta aloitettu malliksi ja vinkiksi huivia. Näyttää niin hauskalta, että taidan jatkaa tätä eteenpäin ja katsotaan tuleeko sit toinenkin huivi. Nuorin poika pitää myös sinisestä. Tosi pehmoista lankaa!


Kiitos kovasti! Paketti oli todella mieluinen ja monipuolinen! Tämä sny-syksy on ollut kyllä hauskaa ja jännittävää aikaa! Nyt menen raportoimaan emolle ja kurkkailen sinunkin blogiisi =D

Letulta sain tällaisen plakaatin, kiitos! Kaikille teille sen annan!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kaunis kassi. :)

Anne kirjoitti...

Lovely :)

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin kommenttia,muttei se näköjään tullut perille.uusinta yritys.Kuinka pitkän pötkön tosta pampulalangasta mahtaa sada.Siis yhdestä kerästä.Ilmoittele kun saat valmiiksi.Mä testasin tota käsityömessuilla ja se oli aika hauskaa neulottavaa, ja niin ihanan pehmoista jälkeä tuli,että haluaisin neuloa isoimmille tosta langasta huivit,vaan en tiedä miten pitkälle yksi kerä riittää?

seijap kirjoitti...

Ihana paketti