keskiviikko 27. elokuuta 2008

The joy of food

Enni and I went to the forest this morning. We found some mushrooms, Cantharellus cibarius. I fried those and then we ate it with yesterday´s leftover food. Yammy!
*
Olin Ennin, kuopuksen, kanssa aamulla metsässä ja löysin kipollisen ihania kantarelleja. Paistoin ne edellispäivän ruoan lisukkeeksi ja voi pojat, että oli hyvää =)


I also had some mashed potatoes and I used it to make some small breads. In Finland we call those "rieska".
*
Perunamuussia oli myös ja siitä tein rieskoja.

3 kommenttia:

  1. Kanttarellit ovat ihania!
    Kerropa miten teet rieskaa, siis ohjetta tässä kyselen;)

    VastaaPoista
  2. Olis tahtonut olla syömässä :)

    VastaaPoista
  3. Ihan nälkä tuli näitä katsellessa!

    Hyvää torstaipäivää sinne päin. Täällä sataa vettä. Iltapäivällä pitäisi kirkastua.

    VastaaPoista