maanantai 31. joulukuuta 2012

Sny-paljastus!

Tässä vihdoin postaus viimeisestä saadusta sny-paketistani. Tuli kahdessa osassa :D
En muistanut ottaa kuvaa tuosta ylläristä, jonka avasin aattona, mutta siellä oli ihanaa valkoista paperinarua hopealla höystettynä kera addin pyöröjen sekä ohjeen. Ohje on kauniiseen kranssiin. Naru on nyt keritty varoen ja sen kranssin aattelin teherä :)

Ihanaa Elegant ja Silmu -lankaa, olkikoristeita, tonttu ja suklaata. Tuota Silmua mulla onkin jo yks ketä, ehkäpä yhdistelen. Elegantia pitää ensin silitellä ennen kuin neuloo <3

Kiitos salainen ystäväni, joka et enää niin salainen olekaan... Eli kiitos Puikot ja koukku :) http://www.puikotjakoukku.blogspot.fi

Pahoitteluni vielä myöhäisestä postauksesta. Sny-kierros oli ihana ja olin tosi iloinen jokaisesta ylläristä :) Itse lähettelin paketteja Letulle...
http://lettunen.wordpress.com/3 kommenttia:

 1. Aivan ihanan paketin olet saanut!

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava lukea, että posti oli paketin perille tuonut, hieman jo mietin, että näinkö viimeinen paketti on joutunut hukkaan, kun ei blogissasi ollut mitään viestiä.

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja eiköhän olla mukana jälleen seuraavassa Sny kierroksessa.

  -puikotjakoukku

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista