CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 29. tammikuuta 2009

Thursday

So long time from the last post. I have had so many things to do. Worry about my kids and so on... Some examinations about my 10 year old son´s heart. Propably nothing serious. I have knitted but only simple stuff like socks. And I decided to put all grams here so I can look how much yarn I have spent =)
*
Aivan luvattoman kaun aikaa edellisestä postauksesta. Kaikenlaista hommaa ollut. Huolta lapsista jne. Palavereita, tutkimuksia. Keskimmäisen pojan sydäntä on tutkittu, mutta ei varmaan mitään vakavaa siellä ole. Olen kyllä neulonut, mutta vain simppeliä juttuja, sukkia siis. Pipokuu olis, mutta yllätys yllätys yhtään ei ole tullut, hups. Päätin alkaa nyt kuitenkin laskea vuoden alusta kaikki kulutetut grammat niin näkee paljon sitä lankaa päätyy valmiiksi asti.


Familiar pattern. I made two pairs more of these. 2x85 g.
*
Tuttu malli. Kaksi paria näitä lisää, 2x 85g.


These are for me. Basic socks, 45 g.
*
Nämä ovat mulle, ihan perussukat 45g. Toisetkin pitää tehdä.


I´m knitting socks all the time. Only problem is that I don´t have enough kneedles =) I always nice to start new ones...
*
Sukkia teen koko ajan. Ainoa onglema on että puikkoja ei oo tarpeeksi. Kun on kivaa aloittaa aina uusia pareja... ja vain yhdet 2,5 mm bambupuikot. Metallisilla ei oo niin kiva. 2,5 ja 3 taitaakin olla useimmin mulla käytössä. Nuo kolmoset käy hyvin Nalleen ja ohuemmat noihin ohuisiin sukkalankoihin.
Mukavaa viikonloppua kaikille! Onkin luvattu pakkasta... ainakin tänne Keski-Suomeen.

perjantai 2. tammikuuta 2009

New outlook


I loaded a new outlook here. Hope I can put a new one in every month =)
Our lake is nicely frozen and the kids have been skating a lot!
*
Uusi ulkoasu uuden vuoden kunniaksi. Pyrin laittamaan uuden kuvan tuonne ylös joka kuukausi =)
Järvi on sileässä, hyvässä jäässä ja lapset ovat luistelleet paljon!