CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Mail


I got this Pif mail from Savisuti. Thank you!
*
Savisudilta tuli Pif -postia. Aivan ihana itsetehty savialusta, jonka ajattelin sopivan hyvin kauhan lepuutukseen, puinen paistolasta - ihanan sileä, kiinalainen mausteseos, itsetehty kaunis kortti, teetä (mango-appelsiini on jo maisteltu =)) sekä kaunis sydänsaippua. Kiitos kovasti sinulle Savisuti!

tiistai 25. marraskuuta 2008

Sny paljastui!

Last mail from my secret knitting friend =)
*
Hain eilen illalla viimeisen sny-paketin postista. Tällainen:

Aivan ihana itse ommeltu käsityöpussukka, jossa tilkkukuvio. Tässä kuvio lähempää.
Kassi on todella kaunis, nätin värinen. Sinne sopii joku neuletyö mukana kuljetettavaksi. Tykkään julkineuloa esim. kahviloissa ja huoltsikoilla =)


Kassin sisältä paljastui myös tällaista. Valitettavan epäselvä kuva, mutta...
Kirje ei enää niin salaiselta ystävältäni =) Usilta, Estival Etana -blogista. Sain siis uuden blogiystävän! Koko perheelle suklaata, jotka napsimmekin eilen iltapalan jälkiruoaksi. Zimmermannin neulojan almanakka, ei minulla vielä ollut tätä. Täytyy perehtyä ajan kanssa ja hartaudella =D Ja lankana vielä muhkea jättikerä Schoeller&Stahlin Big ball funny coloria, josta aloitettu malliksi ja vinkiksi huivia. Näyttää niin hauskalta, että taidan jatkaa tätä eteenpäin ja katsotaan tuleeko sit toinenkin huivi. Nuorin poika pitää myös sinisestä. Tosi pehmoista lankaa!


Kiitos kovasti! Paketti oli todella mieluinen ja monipuolinen! Tämä sny-syksy on ollut kyllä hauskaa ja jännittävää aikaa! Nyt menen raportoimaan emolle ja kurkkailen sinunkin blogiisi =D

Letulta sain tällaisen plakaatin, kiitos! Kaikille teille sen annan!

maanantai 24. marraskuuta 2008

My day


Thanks you all for those wonderful comments! It´s a bit better now and I don´t worry so much anymore. Maybe I know more myself and some pieces are in the places again.
Today is my day =) I got some wonderful presents yesterday and my daughter had baked two cakes for me. It´s been snowing quite a lot here and everywhere is white =)
These gloves I made for my godson.
*
Kiitos teille kaikille kommenteistanne! Ehkä nyt on jo hieman valoisampaa. En murehdi niin paljon ja luotan siihen, että kaikki järjestyy. Tunnen taas itseäni hieman paremmin ja tiedän mitä tarvitsen.
Tänään onkin minun päiväni =) Juhlimme eilen, sain ihania lahjoja ja esikko oli tehnyt kakkuja kaksin kappalein. Snyltäkin on lähetys matkalla, saa nähdä tuleeko tänään postiin. Lunta on satanut paljon ja on ihanan valoisaa ja valkoista. Tässä sormikkaat, jotka tein kummipojalle.

maanantai 10. marraskuuta 2008

Knee highs

There is a new yarn store Poppeli in Jyväskylä. Last week they had some special prizes and I bought some yarn, Drops Fabel and Alpaca. These knee highs are made from Fabel for my 3 year old daughter. Delicious colours! One skein was just enough =)

I´ve been quite down lately. But it isn´t just the darkness, some real problems in the family. But we are luckily getting help and maybe things are getting better now, slowly. It´s just sometimes hard to receive help you now...
*
Jyväskylään on avattu uusi lankakauppa, Poppeli, Keskustie 18. Siellä oli viime viikolla avajaistarjouksia ja ostin vähän Fabelia ja Alpacaa. Kauppa on keskittynyt Garnstudion lankoihin ja valikoima oli jo nyt kiva ja kasvaa vielä. Normaalihinnatkin ovat kilpailukykyisiä. Mulla taitaa olla nyt lempilankakauppa... Nämä polvarit tein Fabelista nuorimmalle, 3-vuotiselle. Herkulliset värit! Ja yksi kerä riitti just =) Taidan tehdä toisesta kerästä kaulurin.

Toivon tosiaan, että aurinko alkaa paistamaan elämään. Pelkkä pimeys ei ahdista niin, on ihan oikeitakin ongelmia, mutta onneksi niihin saadaan apua. Sitä vain on joskus vaikea hyväksyä, siis että apua tarvitaan...


Edit:

I got an award from Anne! Thank You very much! Blogging has gave me many friends and I appreciate that.

“This blog invests and believes in ‘proximity’
[meaning that blogging makes us 'close' - being close through proxy].”

I usually dont give these forward because it so difficult to choose. But we´ll see. I´ll think about it.

perjantai 7. marraskuuta 2008

Sny yllätti taas

Something from my dear secret friend =) Again!

Pahoittelen, että postaan tämän vasta nyt, vaikka sain jo keskiviikkona... Uupumista, alakuloa ja ongelmia. Ihana yllätys kyllä! Kaunis rasia, johon voin piilottaa vaikka sukkapuikkoja tai virkkuukoukkuja. Kynttilät tuoksuvat ihanasti, vähän joululta, ja koukut ovat herkän kauniita. Oletko itse ne tehnyt? Kiitos ihana salaiseni!

Huomenna minulla on vapaa-aikaa itselleni. Se tuleekin tarpeeseen.

lauantai 1. marraskuuta 2008

Little socks


These are about size 24, for present. Yarn Novita Nalle colori, 36 loops.

Something from other blogs

Anne from Loopity Lou has tagged me for six random thing about my self. So here's six random thing about me:

1. I´m dreaming about travelling abroad. Middle Europe, Nepal, Ireland, Iceland...
2. I wish I could draw or paint!
3. I love swimming!
4. I would like to have some goats. Some day...again =)
5. I´m addicted to sugar...
6. I believe in love and kindness

Now I have to pick 6 other bloggers to tag -

Well, I would love to pick some blogs but just now my internet connections are really slow. And posting this has been taking a life time =)
Savisudilta sain Arte y Pico -plakaatin.


Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat
tässä.

Ja kuten myös tuon aiemman kanssa, kiitän ja kumarran, mutta en jaa eteenpäin. Netti on muuten toiminut tässä lähipäivinä todella surkeasti, että älkää ihmetelkö jos minusta ei kuulu usein...