CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 14. syyskuuta 2009

For a very long time!

Yes, I´m still alive :) I´ve been knitting also but first I didn´t have an inspiration to post here and then I didn´t have any time. I started my craft studies and I´m really busy now. I takes time to get used to it. Very little free time but it´s nice to do something that you really like!

Here´s some socks I made some time ago. I knit every day but not so much now. I wish You all beautiful autumn!
*
Kyllä täällä hengissä ollaan. Ensin ei oikein ollut fiilistä kirjoitella ja sitten ei enää ollut aikaakaan. aloitin tekstiiliartesaaniopinnot ja kiirettä on pitänyt. Melkonen sokki entiseen lusmuiluun verrattuna :D Ei enää vapaa-aikaa, mutta onpahan mielekästä tekemistä. Vähän tuo kiire vaan meinaa stressata niin ettei meinaa muistaa syödäkään ja olin viikonloppuna melkosen poikki, mutta toivotaan että tähän tottuu.

Tässä muutama sukkapari tehtynä. Ovat aloitettu ennen sukkasatoa, joten siihen saldoon eivät pääse. Yhdet säärystimet kyllä on sadonkorjuun aikana tehty, niistä myöhemmin. Kiitos kaikille kommenteistanne, toivottavasti ehdin useammin kirjoittelemaan. Mukavaa syksyä!

16 kommenttia:

Anne kirjoitti...

I was thinking of you, lovely to have you back,
I hope you enjoy your new studies.
Happy Autumn..:)

rebekka42 kirjoitti...

Ihania sukkia :) Iloista syyspäivää Sinulle !!

Kangaskasa kirjoitti...

Kiva kun päivitit ja kerroit kuulumisia. Opiskeluaihe kuulostaa upealta, paljon voimia ja iloa siihen!

Kauniita sukkia!

Niina kirjoitti...

Kiva kuulla Sinusta! Onnittelut opiskelupaikasta. Itse olen vaatetusalan artesaaniksi opiskellut. Pirteän näköisiä sukkia olet neulonut.

Villasukka kirjoitti...

Ei saa stressata liikaa, vaan pitää välillä tulla rentoutumaan meidän kanssa ;)

katja73 kirjoitti...

Nonni, siinä opiskellessahan sit aika kuluu mukavasti :) Kyllä blogi odottaa, kivampi tänne on kirjoitella ku se ei ole pakkopullaa ja väkisin tekemistä. Tsemppiä opiskeluun!

Hanne kirjoitti...

Eikö sinun pitänyt alkaa opiskella jotain muuta? Vai muistanko väärin? Onnea jokatapauksessa opintoihin. Uuden oppiminen tuo elämään rikkautta, vaikka ponnistuksia vaatiikin.

Jos joskus niitä tekstejä innostut tekemään, otahan yhteyttä, jos sattuisivat sopivia olemaan.

Niina kirjoitti...

Oho, Onnea opiskeluun!! Toivottavasti stressi ei syö sinua ihan kokonaan, muista hengittää syvään pari kertaa silmät kiinni, se helpottaa ainakin hetkiseksi. Hyvää syksyä sinullekin!

Kate kirjoitti...

Lovely socks!

sukigirl kirjoitti...

Hi Mette, glad to see you back
Your socks are lovely, as usual.
I imagine Autumn in Finland is pretty gorgeous, are the trees changing colours there already?
I think we are a wee bit behind you.

What are the new studies that the first comment was mentioning?

hugs suki

Niina kirjoitti...

Viodaan vaihtaa lankaa. En kyllä yhtään osaa sanoa mitä haluaisin tilalle, mutta jos ajattelisi että se lanka maksoi uutena 17,90 niin jos pyydän 14 euron edestä lankaa/ rahaa, onko paha?? Kun vähän neulottu ja keritty takaisin, vai miten se menee, en minä tiiä...?
Niina pienestäiloisestäkäsityöblogista

famu kirjoitti...

Voi miten ovatkin sieviä nuo pienet sukat.Minulla on nyt menossa "pikkupyyhe"-buumi.Neulottujen sellaisten.Sukat saavat hetken vielä odottaa.Muutamat olen perunalaariin tipauttanut.

famu kirjoitti...

Piipahdin taas kylässä.Mukavaa syksyä Sinulle ja tsemppiä opiskeluun.

Kate kirjoitti...

Love them all!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Onnea opiskeluun!

savisuti kirjoitti...

Ihanaa varmasti tuo opiskelu mutta kiirettä se tietenkin pitää! Voimia aherrukseen! Kiva jos teet sen matkahaasteen, tulen taas katsomaan.