CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 16. helmikuuta 2009

Miina in memoriam


Thank you Miina for being our friend so many years. Sorry that you couldn´t enjoy your new home and friends longer. We will always miss you!
*
Kiitos Miina yhteisistä vuosista. Harmi, että sait nauttia uudesta kodistasi ja ystävistäsi vain lyhyen aikaa. Kaipaamme sinua aina!

7 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Nyyh!

Nimetön kirjoitti...

Suloinen Miina! Ikävää, että ystävä on poissa.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani ja halauksista. Taidat tarvita nyt itsekin lujan rutistuksen ja voimahalin, että jaksat kaiken keskellä. Eläimen menettäminen on raskasta, tiedän kokemuksesta, tosin koiran. Hevosista tykkään kovasti, enkä osaa edes arvata kuinka suuri ikävä sen menettämisestä tuleekaan.
Toivottavasti ne ongelmat joista kirjoitit tuolla aikaisemmilla postauksilla ovat edes helpottaneet. Ainakin se, että on pojalla selvä diagnoosi helpottaa suhtautumista häneen, eikä aiheuta niin suurta turhautumisen tunteita, vaikka välillä ei kaikki sujukkaan niin kuin toisten lasten kanssa. Voimia ja kärsivällisyyttä sinulle toivotan :)

katja73 kirjoitti...

Halauksia!

Nimetön kirjoitti...

Voi! Mikä Miinalle tuli? Meinasin tulla kirjoittamaan iloista vastausta sinun kommenttiisi, mutta eipä taida sopivaa vastausta enää irrota. Jaksamista! Onneksi päivät ovat jo pidempiä ja valoa enemmän.

Nimetön kirjoitti...

Surullista kuultavaa. Voimia ja halit sinne.

Sini kirjoitti...

Voi :(, pieni. Haliruts näin jälkikäteen, nyt vasta oon päässy ajan kanssa lukemaan blogeja.