CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 31. heinäkuuta 2008

Cotton candy


My teenager wants to fool a bit =) She wants me to knit her a bunny vest from this yarn, Novita Palma.
*
Murrosikäiseni haluaa vähän hassutella. Pyysi minua neulomaan itselleen pupuliivin tästä hattaralangasta (Palma). Liivin ohje on kevät 2006 extrassa. Mitenköhän mun hermot kestää tuota lankaa... onneksi on vaihtoehtotöitäkin niin voi huokaista välillä =)
Kukaan ei ole osallistunut tuohon alempana olevaan piffiin, rohkeasti vain. Ei siinä mitään huikean työläistä yllätyksiä tarvitse tehdä.

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Strawberry day

Yes we did get some strawberries. For some reason I don´t feel Iwant to eat some...anymore =) My oldest daughter and son was with me.
*
Mansikoita tosiaan löytyi, mutta jostain syystä niitä ei tee enää mieli =) Mukana apuna oli kaksi vanhinta lasta, tytär ja poika.


Then we went to town to the harbour and tooked ice-creams. It was sunny and we just enjoyed!
*
Palkittiin itseämme kirkonkylän satamassa jäätelöllä. Aurinko paistoi ja nautittiin!Olen ottanut yhteyttä omaan snyyhyn ja saanut myös itse ekan viestin. Jännittävää ;)
Tänää on muuten luvassa vielä toinen päivitys...

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Fourteen
I saw a fourteen in Salihan´s blog and wanted one for me. I didn´t actually red the pattern but I think I got the idea =) Yarn is Sirdar denim ultra.
Today I´m going to pick some strawberries with my oldest. Hope there is some. We are going to a farm nearby us.
*
Näin Salihanin blogissa fourteenin ja halusin sellaisen itsellenikin. Itse asiassa en katsonut ohjetta, mutta luulenpa hoksanneeni idean =) Lanka on salaiselta kirjaystävältäni, Laarulta saamani Sirdar denim ultra.
Tänään menen esikoisen kanssa poimimaan mansikoita lähitilalle jos siellä vain on niitä. Toivotaan parasta.

lauantai 26. heinäkuuta 2008

Pics from this day

This is where my hubby has spend his little free time.
*
Tähän on kulunut mieheni vähäinen vapaa-aika.


Youngest daughter loves to sing! Like her big sis =)
*
Pieni rakastaa laulamista. Ison siskon perässä =)


I joined finnish olympic knitters
*
Tässä mukana myös minä

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Lazy dayI´ve been unusually tired this day. Propably I haven´t drink enough. Water, water, water... No coffe for a while! =) A day before ysterday I got my order from Rellana. Nice sockyarns and 500 grams this pretty tweed yarn. Love it! I´m gonna knit a sweather for me from it. Maybe some cables. Red currants are soon ready to pick.
*
Tänään olen ollut vielä tavallistakin väsyneempi. Tuntuu, että kädet ja jalat on lyijyä. Ehkä en ole juonut tarpeeksi. Täytyy kiertää kaukaa kahvinkeitin ja pelkästään vettä, vettä, vettä... Toissapäivänä tuli Rellanan tilaus, kotiovelle asti. Ja ekaa kertaa sain allekirjoittaa sähköisesti =) Ihania sukkalankoja ja 500 g tätä tweediä. Ah! Teen siitä itelleni paidan, johon tulee ehkä vähän palmikkoa. Punaherukoita päästään kohta maistelemaan.

Kiitos vielä Pirjo-Riitalle Briljanteista ja Niinalle & Tiinulille Kesäblogi-tunnustuksesta =) En yleensä ehdi eteenpäin näitä laittelemaan, joten kaikille vain, olkaa hyvä!


tiistai 22. heinäkuuta 2008

Knitting indoors


Same rainy weather today. I don´t mind. I just keep knitting... Maybe some laundry and tiding also =)
*
Koiranilma jatkuu, kissa ei tykkää mutta minua ei haittaa. Neulotaan nyt sitten tämäkin päivä. Ehkä myös vähän pyykkiä ja siivousta =)

maanantai 21. heinäkuuta 2008

Hand Warmers
Hand Warmers for autumn. Yarn is Magic, 60 loops, 2,5 mm needles and 33 grams. I was a little suspicious of the colours when I looked the skein. But what do you think? Aren´t these lovely. There is some blue also of course. I love blue =)
We have rainy, rainy, rainy day today. I think it´s been raining hole night. Some of the flowers (and I have not many) are down. Well, today I can be inside without bad conscience and just knit with coffee. But first I have to peel an onion for my youngest daughter. Quite spicy girl!
*
Kämmekkäät syksyksi. Lankana Magic Ketunpäältä. 60 silmukkaa 2,5 puikoilla ja lankaa kului 33 g. Vähän epäilin ensin värejä kun kerällä näytti vähän oudolta, mutta mitäs sanotte? Eikö olekin ihanat! Ja löytyyhän niistä vähän sinistäkin, tietysti =)
Sataa sataa ropisee... Varmaan satanut koko yön. Jotkut kukatkin (ne harvat joita mulla on) ovat nöyrtyneet. Tänään voi olla sisällä hyvällä omallatunnolla ja neuloa kahvin kera. Mutta ensin menen kuorimaan nuorimmaiselle flikalle sipulin. Aika kirpeä tyttö!

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Chevalier mittens
Chevalier mittens. Yarn Novita Nalle, single, 63 grams. Quite narrowbut I like these. I have small hand. Wrists are also well covered.

*
Chevalierit on nyt valmiit, tai oli jo toissapäivänä, mutta nyt vasta ehdin kuvata. Nallea meni yksinkertaisena 63g. Tuli aika kapeat, mutta tykkään. Mulla on tosi pieni käsi. Rannekin on hyvin suojattu.

maanantai 14. heinäkuuta 2008

New week


Sain vinkin Kangaskasan blogista Rellanan edullisista sukkalangoista. Sorruin sitten. Ja jotain muutakin. Nyt on taas jotain mitä odottaa =) Ettei keskeneräiset työt vähentyisi, aloitin Chevalierit yksinkertaisesta Nallesta ja nappeja odottaa Fourteen.
*
I got a hint from Kangaskasa´s blog that there is some cheap sockyarn in Rellana. So I bought of course. And something else, too. Now I have something to wate =) And I started to knit Chevalier Mittens. Fourteen is wating for buttons.

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Sock factory


Sukkia syntyy kuin sieniä sateella. Ilmeisesti on niin, että kun sen taidon on oppinut niin niitä vain tekee ja tekee... Isommat 37/38 on Woll Butt Capria, mulle vähän isot joten odottamaan. Tein 3 puikoilla, edelliset samanlaiset tein 2,5 ja ne sopikin mulle. Vihreäsävyiset on 35/36 Lana Grossa Mailenweit strech, 2,5 puikoilla. Niille on jo saaja tiedossa. Sinistä puuvillaa puikoilla, katotaan tuleeko siitä kuopukselle.
Novita tuli tänään. Lehden alku ei näyttänyt lupaavalta, mutta parani loppua kohden ja löysin tosi monta kiinnostavaa mallia. Haluan ehdottomasti tehdä mallin nro 69!

Socks, socks, socks... Obviously you can´t stop knitting those when you once learn how to do it. Bigger pair is 37/38, yarn Woll Butt Capri, needles 3mm. Smaller ones are 35/36, yarn Lana Grossa Mailenweit strech, needles 2,5 mm. I have also started small ones from cotton, maybe for my youngest child. Novita magazine came today, too. Many interesting patterns there.

tiistai 8. heinäkuuta 2008

Zzzz...

I´m sooo tired. Don´t have any coffee =/ I finished this morning crocheted circle cloth and send it to my Grandma. She had birthday yesterday, 88 years. Of course I forgot to take a picture of it...
Tomorrow I´ll go to my sister with kids and have some nice time.
*
Väsyttää vietävästi. Ja kahvi on loppu =/ Viimeistelin tänä aamuna virkatun pyöreän liinan n. 50 cm ja lähetin mammalleni. Hänellä oli synttäripäivä eilen, 88v. Tietenkin unohdin kuvata sen. Lemmikinsinisestä kotiväki-langasta, hyvin marinoitunutta. Huomenna lasten kanssa siskon luo, mukavaa.

Some plums and cherries coming =)


Kunnianosoitus

Tämän sain Nipalta ja Sibyllalta:Here the rules:
Säännöt:


1. The winner can put the logo on his/her blog./
Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.

2. Link the person you received your award from./
Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.

3. Nominate at least 7 other blogs./
Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.

4. Put links of those blogs on yours./
Laita noiden blogien linkit sivullesi.

5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./
Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Kiitos Nipa ja Sibylla! Eteenpäin en laita nyt, mutta kaikkihan te olette mainiota, briljantteja bloggareita ;)

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Jihuu!

Jihuu! Mukana taas!